Kalandok és Kalandozók – Második könyv

kalandok_es_kalandozok_2A kötet megjelent a SpiritArt Kiadó gondozásában 2016 áprilisában. Hatvanegy novella ötvenkilenc mai magyar írótól – köztük a Lidércfény szerkesztőitől, Jimmy Cartwrighttól és Kapitánytól – a Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház közreműködésével.

A Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház könyvtártermének a gyűjteménye folyamatosan bővül. Meglepő módon tavaly feltűnt benne egy könyv, amiről senki sem tudta, hogyan került oda. A borítóján egy lámpát tartó lány figyelhető meg – idáig már eljutottak a kijelölt varázslók az elemzéssel, de a kötetet kinyitni még nem merték.
Éppen a következő lépést beszélték meg a Szolgáltatóház hangulatos pincetermében egy-egy pohár ihletadó itóka mellett, amikor jött a legfrissebb hír, egy újabb, megmagyarázhatatlan módon feltűnt könyvről.

Ez az, amit most a kezedben tartasz. Ne tétovázz, nyisd csak ki bátran! Elárulok egy titkot, ebben a világban – kellő mágia hiányában – hatástalanok a ráolvasott bűbájok. Nem fogja leharapni a fejedet egy őrzőszörny, csak ha éppen telihold fénye mellett olvasod. Ennek pedig – valljuk be – kevés az esélye manapság.

Olvass tovább: http://spiritart7.webnode.hu/products/kalandok-es-kalandozok-masodik-konyv/

This entry was posted in Hírek and tagged . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?