Argentin MetaGalaktika

A Galaktika szerkesztőségétől kaptuk az alábbi hírt, amelyben a tizenkettedik MetaGalaktika megjelenéséhez kérik a sci-fi kedvelők támogatását.

Szeretnénk összeállítani a 12. MetaGalaktikát, aminek a kiadásában most Te is segíthetsz! Még 39 napunk van Indiegogón arra, hogy elérjük célunkat.

Ha érdekel, mi kiadjuk!

A Galaktikánál több évtizedes hagyomány, hogy a havonta megjelenő magazin és számos könyv mellett tematikus különkiadásokkal is szoktunk jelentkezni. Ezek egyike a MetaGalaktika sorozat, amely az utóbbi években egy-egy ország fantasztikus irodalmának legjavát mutatta be.
Következő, 12. számunk témájának az argentin sci-fit szemeltük ki. Ha az elképzelésünk elég támogatóra talál, máris belevágunk, és elkészítjük legújabb különkiadásunkat! Segíts nekünk megjelentetni a 12-es MetaGalaktikát!

Mit kérünk és mit adunk?

Az antológia megjelentetése 3 millió Ft-ba kerül, ennek a felére, azaz 1,5 millió Ft-ra kérünk támogatást (5400 USD). Minél többet sikerül összegyűjtenünk ebből az összegből, annál biztosabbra mehetünk, hogy a kötetet érdemes kiadni. Támogatóink természetesen többet kapnak cserébe, mint azok, akik csak egyszerűen a megjelenés után megvásárolják a kiadványt.

galaktika_argentin

Támogatási lehetőségek:

Bronz: 4 USD (kb 1 000 Ft)
Feltüntetjük a nevedet a kötetben, a kiadvány támogatói között.
Ezüst: 11 USD (kb 3 000 Ft)
A neved feltüntetésén kívül egy példányt is kapsz a kiadványból.
Arany: 22 USD (kb 6 300 Ft)
Feltüntetjük a neved, kapsz egy példányt a kiadványból, plusz egy Galaktika pólót.
Platina: 33 USD (kb 9 500 Ft)
Feltüntetjük a neved, kapsz egy példányt a kiadványból, plusz egy egyéves Galaktika Baráti Kör tagságot (ajándék könyv és 30%-os vásárlási kedvezmény).

Természetesen értesíteni fogunk az antológia megjelenéséről. Ezután a kiadványt és a pólót vagy az ajándék könyvet átveheted a szerkesztőségünkben (1024 Budapest, Fény utca 2., I/4.), vagy kérésedre postázzuk neked. A szállítási díj Magyarország területén 790 Ft. A Magyarországon kívüli szállítás díjáról kérjük érdeklődj a szerkesztoseg@galaktika.hu címen!

 

This entry was posted in Hírek and tagged . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?