Jeffrey Brown: Darth Vader és barátai

darth_vader_es_barataiRéges-régen egy messzi-messzi galaxisban…

Legeslegjobb barátok epizód: Darth Vader és barátai

Lord Darth Vader a Galaktikus Birodalom élén arra készül, hogy barátai segítségével megsemmisítse a Lázadók Szövetségét. Ikrei, Luke és Leia azonban keresztülhúzzák a terveit – saját rátermett barátaik segítségével…

Néhány hónappal ezelőtt írtam egy rövid ajánlót a Darth Vader és fia kapcsolatát bemutató rajzos könyvecskéről. Jeffrey Brown, a könyv megalkotója szerencsére nem állt meg egy kötetnél, és elkészítette – többek között – a Darth Vader and friends címet viselő folytatást. A Kolibri Kiadónak köszönhetően nemrégiben magyarul is megjelent a könyv. Ebben a részben már nem csak Luke, hanem testvére, Leia, és barátaik, a kis Han Solo, Csubakka és Lando Calrissian is igyekszenek minél inkább megkeseríteni Darth Vader életét. A mindennapi családi események mellett még arról is képet kapunk, hogy mi történik, amikor Vader túl sok kávét iszik, illetve megtudhatjuk, hogy hogyan érte el valójában Ozzel admirálist a végzet.

Jeffrey Brown

Jeffrey Brown

A Darth Vader és barátai kellemes kikapcsolódást jelentett számomra, ajánlott a humort is kedvelő Star Wars-rajongók számára.

 

This entry was posted in Egyéb and tagged , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?