Chloe Neill: Chicagoland vámpírjai sorozat

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Chicagoland vámpírjai című fantasy-sorozatot. Az Amerikában népszerű sorozat első két része magyar nyelven az Alexandra Kiadó gondozásában jelent  meg 2011 decemberében.

Chicagoland vámpírjainak olyan hírnevük van, mint a hollywoodi elitnek. Az emberek  többsége nincs elragadtatva attól, hogy élőhalottakkal kell élnie, ám mindez menten megváltozhat, ha tudomást szereznek a rave-ekről és a csoportos vérszívópartikról, amelyeken a vámpírok úgy terelik össze az embereket, mint a marhákat, hogy degeszre igyák magukat…

Pimasz, szeretnivaló hősnő, mulatságos mellékszereplők sora, parázslóan erotikus feszültség – lenyűgöző kombináció.

Chicagoland


 

130×200 mm, 384 oldal, ára: 2.699,- Ft

Egyetemistaként az életem nem volt valami káprázatos, de legalább az enyém volt. Jól megvoltam, míg Chicago vámpírjai meg nem jelentek – engem pedig megtámadott egy renegát vámpír. De csak egy kortyot ihatott, mielőtt elijesztette egy másik vérszívó… Ő úgy döntött, megmenti az életemet, s élőhalottá változtatott.

Mint kiderült, a megmentőm a Cadogan-ház ura és parancsolója. Évszázados tapasztalata van a csábításban, s tettéért hálát vár cserébe – és a szolgálataimat…

Korábban a disszertációm felett görnyedtem, most pedig be kell illeszkednem egy elegáns udvarház életébe. Új képességeim, a kellemetlen napallergia a legkisebb gondom, hiszen valaki még mindig vadászik rám. A renegát, aki belém mart? Egy rivális ház vámpírja? Lehet, hogy a beavatásom egy kezdődő háború első csatája… egy háborúé, amely során vér fog folyni.

Pimasz, szeretnivaló hősnő, mulatságos mellékszereplők sora, parázslóan erotikus feszültség – lenyűgöző kombináció.

 


Ha eljön a péntek

130×200 mm, 424 oldal, ára: 2.699,- Ft

Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fegyvert fognak ellenünk, vérszívó szörnyetegek ellen. Ehelyett azonban tíz hónap elteltével olyan hírnevünk van, ami eddig csak a hollywoodi elitnek járt ki – paparazzókkal hadakoznak, akik nem sokkal veszélytelenebbek, mint a keresztet és karót lóbáló vámpírvadászok. Ne értsenek félre. Az emberek többsége nincs elragadtatva attól, hogy élőhalottakkal kell élnie, de legalább nem veszi ostrom alá a várunkat… egyelőre.

Mindez azonban menten megváltozhat, ha tudomást szereznek a rave-ekről, a csoportos vérszívópartikról, amelyeken a vámpírok úgy terelik össze az embereket, mint a marhákat, hogy degeszre igyák magukat. Így hát a „mesterem” – a több évszázados, ám kitűnő formában lévő Ethan Sullivan – azt akarja, hogy térjek vissza saját előkelő családom kebelébe, és én legyek az összekötő az emberek és a vámpírok között… és ne engedjem, hogy a média tudomására jussanak életünk kellemetlenebb részletei. Valaki azonban nem akarja, hogy ember és vámpír békében éljen – valaki, akit ősi harag fűt.

 

This entry was posted in Hírek, Horror and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?